Media Markt: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα στην Ελλάδα

Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της εταιρείας μας, καθώς και την ένταξή μας στις επιχειρήσεις μέλη του ΣΒΒΕ, τόνισε για τη συνάντηση ο Δ. Κατραβάς, CEO της εταιρίας.

Media Markt: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα στην Ελλάδα

Σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιο Σαββάκη, η διοίκηση της Media Markt με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημ. Κατραβά ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και τη σημασία που αποδίδει η εταιρεία στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, όπου διατηρεί τρία καταστήματα και απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε επίσης, και το θέμα της εγγραφής της Media Markt ως συνδεδεμένου μέλους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Δημήτρης Κατραβάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Media Markt δήλωσε σχετικά:

«Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της εταιρείας μας, καθώς και την ένταξή μας στις επιχειρήσεις μέλη του ΣΒΒΕ. Μετά από οκτώ χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και επτά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τους 200 εργαζομένους μας στην Θεσσαλονίκη και τους καταναλωτές που καθημερινά μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους».

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης δήλωσε σχετικά:

«Η παρουσία σημαντικών επιχειρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα, όπως η Media Markt, είναι απαραίτητη τόσο στον τομέα της απασχόλησης μεγάλου αριθμού εργαζομένων, όσο και στον τομέα στήριξης της εγχώριας παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση, είναι επιβεβλημένη η συνέχιση της δραστηριοποίησης τέτοιων επιχειρήσεων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που με τη δυναμική τους μπορούν να εισφέρουν θετικά στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v