Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Orbit Couriers: Συμμετείχε στο συνέδριο InfoCom

Η εταιρεία κάλεσε τους συνέδρους του 15ου InfoCom World να επισκεφθούν το περίπτερό της και να «κολλήσουν» την ευχή τους για τα δέκα χρόνια συνεργασίας Orbit Couriers - FedEx στην ελληνική αγορά.

Orbit Couriers: Συμμετείχε στο συνέδριο InfoCom

Με το μήνυμα "Stick with us" (hashtag: #stickwithus) συμμετείχε η Orbit Couriers / FedEx στο 15ο Συνέδριο InfoCom World 2013, που έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εταιρεία κάλεσε τους συνέδρους του 15ου InfoCom World να επισκεφθούν το περίπτερό της και να «κολλήσουν» την ευχή τους για τα δέκα χρόνια συνεργασίας Orbit Couriers - FedEx στην Ελληνική αγορά. Επίσης κλήρωσε την αποστολή της συσκευασίας FedEx 10kg δωρεάν, οπουδήποτε στον κόσμο.

Το 1978, ο ιδρυτής και πρόεδρος της FedEx Fred Smith είπε "H πληροφορία σχετικά με το πακέτο είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το πακέτο." Η πεποίθηση της εταιρείας στη δύναμη της πληροφορίας και της πρόσβασης - που ανακλάται στη ρήση του Smith - είναι στο επίκεντρο κάθε καινοτόμου λύσης που έφερε η FedEx στην αγορά από το 1973.

Η εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της με την "παράδοση την επόμενη ημέρα" έχει προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, πρωτοπορώντας στη μεταφορά και τον εντοπισμό των προϊόντων σε όλον τον κόσμο.

Από την αρχή, η καινοτόμος προσέγγιση "hub and spoke" της εταιρείας στις ολοκληρωμένες διαδικασίες μεταφοράς με τη χρήση προηγμένων συστημάτων πληροφορικής, έθεσε τις βάσεις για ένα περίπλοκο δίκτυο ικανό να διακινεί εκατομμύρια πακέτα σε όλο τον κόσμο.

Με πίστη στην τεχνολογική καινοτομία και τα οφέλη της για τις επιχειρήσεις, η Orbit Couriers / FedEx στήριξε το επιτυχημένο Συνέδριο Τεχνολογίας InfoCom World 2013, ως Χορηγός Ταχυμεταφορών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v