Eurobank: Γνωστοποιήθηκαν οι όροι της εθελουσίας

Το ανώτερο ποσό που θα δίνει για όσους κάνουν χρήση δεν θα ξεπερνά τις 170 χιλιάδες ευρώ. Το κόστος του προγράμματος υπολογίζεται σε περίπου 45 εκατ. ευρώ

Eurobank: Γνωστοποιήθηκαν οι όροι της εθελουσίας

Η διοίκηση της Eurobank γνωστοποίησε τους όρους του προγράμματος εθελουσίας με στόχο την αποχώρηση τουλάχιστον 700 εργαζομένων του ομίλου, μετά και τη λήψη της σχετικής έγκρισης από το ΤΧΣ.

Θα είναι ευπρόσδεκτο, όμως, αν υπάρξει επιπλέον ενδιαφέρον πέρα από τα 700 άτομα.

Το πρόγραμμα θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι προαιρετική, ενώ σημειώνεται ότι η τράπεζα επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να μην αποδεχτεί τη συμμετοχή κάποιου εργαζόμενου στο ανωτέρω πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές και υπηρεσιακές ανάγκες των μονάδων καθώς και τη θέση του στην υπηρεσία

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του διευρυμένου Ομίλου (Τράπεζα Eurobank και Θυγατρικές Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Proton Bank) με συμβάσεις εξηρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και με τελευταία συνεχή υπηρεσία στον Όμιλο πάνω από 18 μήνες κατά την 1η/11/2013, όπως και οι δικηγόροι με έμμισθη εντολή που πληρούν την παραπάνω χρονική προϋπόθεση υπηρεσίας.

Από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ρητώς εξαιρούνται:
• Οι εργαζόμενοι του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των θυγατρικών του.
• Οι εργαζόμενοι στις Eurolife ERB ΑΕΑΖ, ΑΕΓΑ και Eurolife Ασφαλιστικές
• Υπηρεσίες ΑΕΜΑ.
• Οι εργαζόμενοι στη Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ.
• Οι εργαζόμενοι στη Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ.
• Οι αμειβόμενοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.
• Οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
• Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει 18 μήνες υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 1η.11.2013
• Οι εργαζόμενοι που έχουν ήδη συμφωνήσει με την Τράπεζα / Θυγατρική να αποχωρήσουν με αμοιβαία συμφωνία και / ή εκείνοι που κατά το παρελθόν αποχώρησαν από την Τράπεζα / Θυγατρική με αμοιβαία συμφωνία και στη συνέχεια ανανέωσαν υπό οποιαδήποτε μορφή τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά οι όροι και οι παροχές του προγράμματος στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v