Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Microland: Υπό εξέταση τα ενδεχόμενα εξυγίανσης

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα εξετάσει πιθανά ενδεχόμενα εξυγίανσης της εταιρείας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Microland: Υπό εξέταση τα ενδεχόμενα εξυγίανσης

Οι μέτοχοι της Microland στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα εξετάσουν πιθανά ενδεχόμενα εξυγίανσης της εταιρείας, προαναγγέλει η διοίκηση.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Microland;

H διοίκηση της εταιρείας «MICROLAND COMPUTERS ΑEBΕ» σε συνέχεια της από 2/11/2012 απόφασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σχετικά με την παροχή προθεσμίας 18 μηνών για την ολοκλήρωση των ενεργειών οι οποίες θα επιφέρουν την άρση των λόγων αναστολής των μετοχών της εταιρείας, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε αναμονή για την περίπτωση που υπάρξουν πρόσφορες συνθήκες για επιχειρηματική ανάπτυξη, ενώ εξετάζονται διάφορα σενάρια εξυγίανσης, αναδιάρθρωσης και ανόρθωσης της εταιρείας στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και στις παρούσες συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί. Οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική αγορά, μετρίασαν τον αντίκτυπο των μέτρων που αποφάσισε η Διοίκηση, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της εταιρείας.

Για τον λόγο αυτό, οι μέτοχοι της εταιρείας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα εξετάσουν πιθανά ενδεχόμενα εξυγίανσης αυτής.

Μόλις η διοίκηση της εταιρείας μας καταλήξει στην πλέον ενδεδειγμένη πρόταση που θα αφορά στην πορεία της εταιρείας, θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v