Χαλκόρ: Ενδιαφέρον για εξαγορά θυγατρικής των ΕΑΣ

Επιστολή της εταιρίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέσω της οποίας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον για την εξαγορά της Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου. Συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Νοεμβρίου.

Χαλκόρ: Ενδιαφέρον για εξαγορά θυγατρικής των ΕΑΣ

Η Χαλκόρ γνωστοποιεί ότι εκδήλωσε ενδιαφέρον, μέσω επιστολής προς το ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, για την εξαγορά της εταιρείας ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. (ΜΒΗ) με έδρα το Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου Ιωαννίνων, θυγατρική της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. (ΕΑΣ), η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία κραμάτων χαλκού για ημιέτοιμα προϊόντα μεταλλικών δίσκων κερμάτων, κυάθια καλύκων και ταινιών σε ρολά.

Σκοπός της Χαλκόρ είναι η επαναδραστηριοποίηση της παραγωγής της ΜΒΗ μέσω στοχευμένων επενδυτικών κινήσεων, η εκμετάλλευση της τεχνογνωσίας των δυο εταιρειών στη παραγωγή προϊόντων χαλκού και κραμάτων αυτού για την επίτευξη συνεργιών και η αξιοποίηση από την ΜΒΗ του εκτεταμένου εμπορικού δικτύου της Χαλκόρ για την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Νοεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έκδοση κοινοπρακτικού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου κοινού ομολογιακού δανείου
της εταιρείας μακροχρόνιας διάρκειας.

2. Έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων της εταιρείας μεσοπρόθεσμης διάρκειας.

3. Επικύρωση εκλογής προσωρινού Συμβούλου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v