Συνεργασία TNT Consulting με Aura Light Sweden

Στρατηγική συνεργασία με τη σουηδική εταιρία Aura Light Sweden σύναψε η ελληνική εταιρία μελετών εξοικονόμησης ενέργειας μέσω φωτισμού TNT Consulting, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στον τομέα φωτισμού.

Συνεργασία TNT Consulting με Aura Light Sweden

Η εταιρία μελετών εξοικονόμησης ενέργειας μέσω φωτισμού TNT Consulting, είναι πλέον η επίσημη αντιπρόσωπος της σουηδικής Aura Light Sweden, που ασχολείται με το βιώσιμο φωτισμό ήδη από το 1980 σε πολλές χώρες τις Ευρώπης.

Η δυναμική συνεργασία μεταξύ της ελληνικής εταιρίας ΤΝΤ Consulting και της Aura Light Sweden σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα του φωτισμού στην Ελλάδα.

Μέσω της νέας στρατηγικής συνεργασίας, η TNT Consulting ενισχύει το πλαίσιο δραστηριοτήτων της, φιλοδοξώντας να παρέχει στους πελάτες της εκείνα τα προϊόντα, τα οποία μειώνουν το κόστος συντήρησής τους αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κατά 75%.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας φωτισμού που προσφέρουν οι δύο εταιρίες, μπορεί να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας από το φωτισμό έως και 80%, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7/11/2013 στην οικία της Σουηδικής Πρεσβείας, και τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρέσβης της Σουηδίας, κ. Charlotte Wrangberg, και πλήθος σημαντικών ελλήνων αρχιτεκτόνων, μηχανικών και κατασκευαστών, η TNT Consulting και η Aura Light γιόρτασαν την συνεργασία τους και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις οικονομικές και οικολογικές συνέπειες του αειφόρου φωτισμού, παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα των προτάσεων τους άλλα και υπαρκτά παραδείγματα από υφιστάμενες συνεργασίες στην Ευρώπη όπως το Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, τα Metro σε Μιλάνο και Στοκχόλμη, τα ΙΚΕΑ στην Σουηδία και πλήθος άλλων συνεργασιών.

Σημειώνεται ότι η TNT Consulting ΙΚΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Αύγουστο του 2013 με στόχο την προώθηση της ιδέας για εξοικονόμηση και ορθολογική χρήση της ενέργειας, με εξειδίκευση στον φωτισμό. Παρέχει εξειδικευμένες λύσεις τόσο για τη δημιουργία «πράσινων» κτιρίων μέσω φωτισμού όσο και ολοκληρωμένες μελέτες φωτισμού, συνδυάζοντας την καλαισθησία και τη βιωσιμότητα των προτάσεων της. Με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον προσφέρει πέρα από τις λύσεις και την απαραίτητη εκπαίδευση για σωστή χρήση.

Από τη μεριά της, η Aura Light Sweden ιδρύθηκε το 1930 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, ενώ διαθέτει θυγατρικές εταιρίες σε Κίνα, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Με ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 250 ειδικούς φωτισμού, προσφέρει υψηλής ποιότητας, οικονομικά αλλά και μακράς διάρκειας «πράσινα» προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v