Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για Αστέρα

Εκτός της διεκδίκησης του Αστέρα Βουλιαγμένης μένει η Lamda Development, μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών. Εντός της εβδομάδας καλούνται οι τρεις εναπομείναντες ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν βελτιωτική προσφορά.

Αποσφραγίστηκαν οι προσφορές για Αστέρα

Η Εθνική Τράπεζα και το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσαν ότι έγινε σήμερα, 29-11-2013, η αποσφράγιση των τεσσάρων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.»

Σύμφωνα με την διαδικασία αποκλείσθηκε η προσφορά με το χαμηλότερο τίμημα και θα κληθούν οι τρεις εναπομείναντες ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν βελτιωτική προσφορά, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποσφράγισε τις οικονομικές προσφορές για την αξιοποίηση του Ξενία Σκιάθου και ζήτησε από τους δύο επενδυτές που κατετάγησαν πρώτοι στον πίνακα κατάταξης με ισόποσες δεσμευτικές οικονομικές προσφορές, να υποβάλουν βελτιωμένη προσφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαγωνισμό δεν συνεχίζει η Lamda Development καθώς είχε καταθέσει τη χαμηλότερη προσφορά μεταξύ των άλλων ενδιαφερόμενων.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση της εταιρείας είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επικεντρωθεί στη διεκδίκηση του Ελληνικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v