Δίας: Σε διαπραγματεύσεις με τράπεζες

Η διοίκηση της εταιρίας με συνεχείς επαφές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και φορείς, έχει υποβάλλει ταμειακό και επιχειρησιακό σχέδιο στις τράπεζες, αναφέρει η Δίας.

Δίας: Σε διαπραγματεύσεις με τράπεζες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την από 04.04.2012 συνεδρίαση του αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της Δϊας Ιχθυοκαλλιέργειες στην Κατηγορία Επιτήρησης από την Παρασκευή 05.04.2012, για το λόγο ότι στην ετήσια οικονομική έκθεση της 31.12.2012 οι ζημιές ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

Για την έξοδο της εταιρίας από την Κατηγορία Επιτήρησης, η Διοίκηση του Ομίλου μέσω διορθωτικών στοχευόμενων ενεργειών συνεχίζει την προσπάθεια για την αναστροφή των παραγωγικών αποτελεσμάτων. Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζει την τοποθετήση του γόνου σε περιοχές με υψηλή μέση ετήσια θερμοκρασιακή βάση και συνεχίζει να επικεντρώνεται στην προσπάθεια συμπίεσης του λειτουργικού και χρηματοοικονομικού κόστους.

Επίσης η Διοίκηση με συνεχείς επαφές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και φορείς, έχει υποβάλλει ταμειακό και επιχειρησιακό σχέδιο και αναμένει θετική ανταπόκριση εν όψει της κατάρτισης μνημονίου συναντίληψης, ώστε να λάβει νέα χρηματοδότηση και να αναδιαρθρωθεί ο τραπεζικός δανεισμός της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v