Βερόπουλος: Νέα καταστήματα σε Πάτρα και Ρόδο

Το νέο κατάστημά του στην Πάτρα εγκαινίασε το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, ο όμιλος Βερόπουλος.

Βερόπουλος: Νέα καταστήματα σε Πάτρα και Ρόδο

Ο όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ εγκαινίασε το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, το νέο κατάστημά του στην Πάτρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το κατάστημα, το οποίο είναι το 7ο στην Πάτρα, καλύπτει χώρο 2.500 τ.μ. και είναι από τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα καταστήματα, υψηλής αισθητικής. Η κατασκευή του ακολουθεί τα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας και βελτιστοποίησης περιβαλλοντικής απόδοσης, ενώ από τη συνολική έκταση έχουν παραχωρηθεί 2 στρέμματα για δημιουργία χώρου πρασίνου. Σημειώνεται ότι για την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος θα απασχοληθούν 50 νέοι εργαζόμενοι από την περιοχή.

Ο κ. Νίκος Βερόπουλος, Πρόεδρος του Ομίλου Βερόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στη λειτουργία του νέου καταστήματος: «Ο τρόπος με τον οποίο έχουμε κατασκευάσει το συγκεκριμένο κατάστημα μας προσφέρει χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας, το οποίο μας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στο να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερες προσφορές προς τους πελάτες μας.» Επίσης, επισήμανε ότι: «Το νέο μας κατάστημα Βερόπουλος στην Πάτρα είναι πιλοτικό για εμάς, από πλευράς εμπορικής πολιτικής και σε αυτό θα εφαρμόσουμε καινοτομίες και νέες ιδέες.»

Επιπλέον, η αλυσίδα εγκαινίασε εχθές 30 Νοεμβρίου ένα κατάστημα στη Ρόδο, με χώρο πώλησης 1.000 τ.μ. και διαθέσιμο παρκινγκ. Πρόκειται για το 236ο κατάστημα του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v