Data Communication: Αύξηση κερδών στο έτος

Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση στα 279,5 χιλ. ευρώ έναντι 40,9 χιλ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 206,5 χιλ. ευρώ έναντι 6,4 χιλ. ευρώ.

Data Communication: Αύξηση κερδών στο έτος

Με σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κερδών ολοκληρώθηκε η τελευταία οικονομική χρήση της Data Communication A.E., που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, για τη χρήση 1.7.2012-30.6.2013, ο κύκλος εργασιών της Data Communication A.E. έκλεισε στα 4,562 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 11,62% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος, ενώ το μικτό περιθώριο κέρδους αυξήθηκε σε 41,47% έναντι 37,65%.

Τα κέρδη προ φόρων – τόκων – αποσβέσεων και χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 541,9 χιλ. ευρώ, αυξημένα κατά 197 χιλ. ευρώ περίπου έναντι της προηγούμενης χρήσης. Παράλληλα, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας παρουσίασαν αύξηση στα 279,5 χιλ. ευρώ έναντι 40,9 χιλ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 206,5 χιλ. ευρώ έναντι 6,4 χιλ. ευρώ.

Με 27 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, από την ίδρυσή της το 1987, η Data Communication A.E. συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιριών πληροφορικής όσον αφορά στην ανάπτυξη και εγκατάσταση εφαρμογών τυποποιημένου λογισμικού εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης καθώς και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η Data Communication αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft όσον αφορά τις πλατφόρμες Microsoft Dynamics NAV και CRM έχοντας λάβει σειρά σημαντικών διακρίσεων όπως «Small Business Partner of the Year», «ISV of the Year Finalist Central & Eastern Europe» και «President's Club Member». To InnovEra ERP, εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη Data Communication πάνω στο Microsoft Dynamics NAV ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των ελληνικών μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, ήταν η πρώτη εφαρμογή στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση «Certified for Microsoft Dynamics».

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Σε μία περίοδο παρατεταμένης ύφεσης της ελληνικής οικονομίας και συνεχών ανακατατάξεων, η Data Communication, μέσω της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας, της έρευνας και ανάπτυξης, συνεχίζει σταθερά να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών της. Πιστεύουμε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και έχουμε ως επιτυχημένα παραδείγματα τους συνεργάτες μας που υιοθέτησαν τις λύσεις της Data Communication».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v