Τρόπαια Συμμετοχική: Γ.Σ στις 31/1 για reverse split

Το reverse split και τη μείωση κεφαλαίου της εταιρίας για το σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού, και τον συμψηφισμό ειδικού αποθεματικού για απόσβεση ζημιών, καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γ.Σ. της Τρόπαια Συμμετοχική στις 31/1/2014.

Τρόπαια Συμμετοχική: Γ.Σ στις 31/1 για reverse split
Η Τρόπαια Συμμετοχική συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων:

1. Συμψηφισμός του ειδικού αποθεματικού που σχηματίστηκε με απόφαση της από 13/9/2013 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, ποσού 50.573.153,07 ευρώ, κατ' εφαρμογή του άρθρου 4 παρ. 4α του Κ.Ν.2190/1920, για απόσβεση κατά το ισόποσο, ζημιών της εταιρίας.

2. Reverse split μέσω αύξησης της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής και μείωσης του συνολικού αριθμού αυτών με συνένωση των εν λόγω μετοχών, παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τη διάθεση τυχόν κλασματικών υπολοίπων και στη συνέχεια (όπως θα έχει διαμορφωθεί μετά το reverse split), μείωση του κοινού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέσω μείωσης της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής με σκοπό το σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4α του κ.ν. 2190/1920. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

3. Απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών της, κατ' εφαρμογή του άρθρου 16 του Κ.Ν.2190/1920 στα πλαίσια διακανονισμού κλασματικών δικαιωμάτων επί μετοχών που προέκυψαν από απόφαση της από 13/9/2013 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και τυχόν θα προκύψουν και από την παρούσα. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον ορισμό της τιμής απόκτησής τους και γενικότερα την υλοποίηση του θέματος.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v