Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οκτώ βραβεία για διαχείριση Α/Κ

Τα βραβεία αφορούν στη διαχείριση του συνόλου των Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Εσωτερικού & Εξωτερικού της Εταιρίας.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οκτώ βραβεία για διαχείριση Α/Κ
Η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. απέσπασε σημαντικό αριθμό διακρίσεων, για μια ακόμη χρονιά, στην απονομή των Fund Managers' Awards 2013 που διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ΠΕΜΑΚΟ).

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. έλαβε συνολικά 8 βραβεία για τη διαχείριση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της.

Τα βραβεία αφορούν στη διαχείριση του συνόλου των Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Εσωτερικού & Εξωτερικού της Εταιρίας καθώς και στη διαχείριση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Εταιρικών Ομολόγων Επενδυτικής Διαβάθμισης, για την περίοδο 09/2012 - 09/2013 αλλά και για την 3ετία 09/2010 – 09/2013.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στη διάκριση της εταιρίας, μεταξύ άλλων σχολίασε ότι «Οι υψηλές αποδόσεις και τα αξιόλογα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω συστηματικής δουλειάς και ομαδικής προσπάθειας. Στόχος μας και για το 2014 είναι να πετύχουμε νέες διακρίσεις, αλλά και να συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στους επενδυτές».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.europistiaedak.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v