Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Παράταση έως 31/1 για Αλουμίνιον

Η παράταση δεν σημαίνει παράταση ή ανανέωση οποθενδήποτε προκυπτόντων όρων τιμολόγησης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. μετά την 31.12.2013, σημειώνει η ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Παράταση έως 31/1 για Αλουμίνιον

Την παράταση στην παύση εκπροσώπησης των μετρητών της Αλουμίνιον έως τις 31/1 ανακοίνωσε η ΔΕΗ, καθώς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, τονίζει η εταιρία.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει: "Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 15.11.2013 σχετικά με την εκπροσώπηση της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., η ΔΕΗ ενημερώνει ότι, καθώς βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την εν λόγω εταιρεία για τη σύναψη σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από 1.1.2014, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε την παράταση των διαπραγματεύσεων μέχρι τις 31.1.2014 και κατά συνέπεια την αναστολή εφαρμογής της παύσης εκπροσώπησης των μετρητών της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Σημειώνεται ότι η παράταση αυτή δεν σημαίνει, σε καμία περίπτωση, την παράταση ή ανανέωση οποθενδήποτε προκυπτόντων όρων τιμολόγησης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. μετά την 31.12.2013."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v