Νέα γκάμα στη γραβιέρα Χωριό από τη Μινέρβα

Με νέες γεύσεις εμπλουτίζει την γκάμα της γραβιέρας «Χωριό» η εταιρία Μινέρβα, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτη.

Νέα γκάμα στη γραβιέρα Χωριό από τη Μινέρβα

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της Γραβιέρας «Χωριό», η Μινέρβα επενδύει εκ νέου στα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα και ολοκληρώνει την γκάμα της γραβιέρας Χωριό με νέες, εξαιρετικές γεύσεις.

Γνωρίζοντας τη σημασία του χρόνου για την σωστή ωρίμανση της γραβιέρας, το «χωριό» δίνει τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να δημιουργήσει διαφορετικές γευστικές εμπειρίες:

• Γλυκιά, 5μηνης ωρίμανσης για απαλή γεύση,
• Ώριμη, 7μηνης ωρίμανσης για πικάντικη γεύση,
• Μακράς Ωρίμανσης που ωριμάζει για 12 ολόκληρους μήνες για να δώσει μεστή, γεμάτη γεύση.

Ξεχωριστό προϊόν της γκάμας αποτελεί η «Καρδιά Γραβιέρας», το εκλεκτό κομμάτι από την καρδιά της γραβιέρας με την πλούσια γεύση για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Η γκάμα συμπληρώνεται από την ποικιλία τριμμένων τυριών με γραβιέρα και τη γραβιέρα σε φέτες για πρακτικές λύσεις.

Την καμπάνια λανσαρίσματος με τηλεοπτικό σποτ και καταχώρηση, καθώς και τη δημιουργία νέων συσκευασιών επιμελήθηκε η FLYBEE της Αλίκης Αναγνωσταρά.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Μινέρβα, με εμπειρία πάνω από 100 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v