Πειραιώς: Αποκτά το 5,08% η York αν ασκήσει warrants

Στο 5,08% ανέρχεται το ποσοστό της York Global Finance στην Τράπεζα Πειραιώς σε μετοχές και warrant.

Πειραιώς: Αποκτά το 5,08% η York αν ασκήσει warrants

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι η York Global Finance Offshore BDH (Luxemburg) S.a.r.l. στις 7/1 απέκτησε 7.155.101 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (0,14% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας) και παραστατικούς τίτλους δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι εφόσον ασκούντο πλήρως, θα αντιστοιχούσαν σε 250.753.022 δικαιώματα ψήφου (4,94% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας).

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούν στην κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και το αντίστοιχο συνολικό ποσοστό ήταν κατώτερα του ελάχιστου ορίου.

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: Ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές και Warrants (εφ' όσον αυτά ασκούντο πλήρως) είναι 257.908.123 δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 5,08% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v