Alpha Bank: Η Παναγιώτα Ιπλιξιάν νέο μέλος Δ.Σ.

Την κ. Παναγιώτα Ιπλιξιάν εξέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Νικόλαου Κουτσού, κατόπιν υποδείξεως του ΤΧΣ.

Alpha Bank: Η Παναγιώτα Ιπλιξιάν νέο μέλος Δ.Σ.
Το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank, κατά τη συνεδρίασή του στις 30/1/2014, εξέλεξε, σύμφωνα με τον ν. 3864/2010, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την κ. Παναγιώτα Ιπλιξιάν, ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Νικολάου Γ. Κουτσού.

Εν συνεχεία, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Εκτελεστικός Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος.
Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Π. Μαντζούνης.
Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι Γενικοί Διευθυντές, κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος, Αρτέμης Χ. Θεοδωρίδης και Γεώργιος Κ. Αρώνης.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Ο κ. Παύλος Γ. Καρακώστας και η κ. Ιωάννα Ε. Παπαδοπούλου.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Μηνάς Γ. Τάνες.
Μέλη, οι κ. Γεώργιος Ε. Αγουρίδης, Παύλος Α. Αποστολίδης, Αθανάσιος Μ. Βερέμης, Ευάγγελος Ι. Καλούσης και Ιωάννης Κ. Λύρας.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, κατ' άρθρο 1 ν. 3723/2008, το Ελληνικό Δημόσιο διά του υπ' αυτού ορισθέντος (βάσει της υπ' αριθ. 26320/Β 1278/18.6.2010 αποφάσεως Υπουργού Οικονομικών) εκπροσώπου του κ. Σαράντη-Ευάγγελου Γ. Λώλου.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, κατ' άρθρο 6 παρ. 9 ν. 3864/2010, η κυρία Παναγιώτα Ιπλιξιάν, κατόπιν υποδείξεως (διά της υπ' αριθ. 18/28.1.2014 επιστολής) του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το διοικητικό συμβούλιο όρισε, σύμφωνα με το ν. 3864/2010, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, διά της ως άνω επιστολής, την κυρία Παναγιώτα Ιπλιξιάν, ως μέλος των Επιτροπών Ελεγκτικής, Διαχειρίσεως Κινδύνων και Αποδοχών του διοικητικού συμβουλίου για την υπολειπόμενη διάρκεια της θητείας του.

Ο ορισμός της κ. Ιπλιξιάν, ως μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής του διοικητικού συμβουλίου θα επικυρωθεί από την αμέσως προσεχή γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας.

Η σύνθεση των Επιτροπών έχει ως ακολούθως:

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παύλος Γ. Καρακώστας (Πρόεδρος)
Γεώργιος Ε. Αγουρίδης (Μέλος)
Ευάγγελος Ι. Καλούσης (Μέλος)
Παναγιώτα Ιπλιξιάν (Μέλος, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ
Μηνάς Γ. Τάνες (Πρόεδρος)
Ευάγγελος Ι. Καλούσης (Μέλος)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v