Βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας» στην Profile

Με το βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2013» τιμήθηκε η εταιρία Profile από τους αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ».

Βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας» στην Profile

H Profile διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά από τους αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» με το βραβείο «Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2013». Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο BLE Pavillon.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης, η βράβευση της εταιρίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί επιβεβαίωση των ενεργειών που πραγματοποιεί η Profile τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών λογισμικού, για την κάλυψη των απαιτήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα.

Η ψηφοφορία διεξήχθη στο αναγνωστικό κοινό των ειδικών εκδόσεων «ΧΡΗΜΑ» και «ΧΡΗΜΑ WEEK», με στόχο τη βράβευση εταιρειών που ξεχωρίζουν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας. Οι αναγνώστες ψήφισαν online στην ιστοσελίδα www.hrima.gr.

Προτάθηκε σειρά εισηγμένων εταιριών του ελληνικού χρηματιστηρίου, ενώ η επιλογή των αναγνωστών βασίστηκε στις επιδόσεις της κάθε εταιρίας ως προς την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών, τόσο στη διαδικασία παραγωγής, όσο και στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την Profile, η νέα διάκριση έρχεται να ενδυναμώσει τις προσπάθειες της εταιρίας για ανάπτυξη καινοτομικών συστημάτων και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η ανάπτυξη της λύσης IMSplus Mobility η οποία επιτρέπει στον σύγχρονο επενδυτή (ιδιώτη ή επαγγελματία) την διαχείριση του χαρτοφυλακίου του από την κινητή του συσκευή, απολαμβάνοντας μοντέρνα και πλούσια λειτουργικότητα.

Παράλληλα, η εταιρία ανέπτυξε και πρωτοποριακή λύση για το νέο θεσμό του Peer-to-Peer Lending, ως μέρος της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε σημαντικά. Όπως σημειώνει η Profile, η λύση Peer-to-Peer Lending απολαμβάνει ήδη ιδιαίτερα θετικής αποδοχής στη νέα τραπεζική πραγματικότητα με εν εξελίξει υλοποίηση για αγορά του εξωτερικού, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρους online πλατφόρμας επενδύσεων και χρηματοδοτικών συναλλαγών.

Αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τις καινοτομικές λειτουργίες των προϊόντων της, η Profile συνεχίζει δυναμικά την επέκταση της σε αγορές του εξωτερικού, δημιουργώντας νέα γραφεία και αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σημαντικών έργων, που ενδυναμώνουν περαιτέρω την παρουσία της στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v