Συνεργασία της Ατλαντικής Ένωσης με ΦΙΛΗΣGlass®

Οι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων πελάτες της Ατλαντικής Ένωσης, που έχουν υποστεί ζημιά, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται απευθείας στο δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass®, η οποία αναλαμβάνει το διακανονισμό της ζημιάς για λογαριασμό του πελάτη.

Συνεργασία της Ατλαντικής Ένωσης με ΦΙΛΗΣGlass®

Συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass® ξεκίνησε η Ατλαντική Ένωση, προκειμένου να προσφέρει άμεση, εύκολη, ποιοτική και προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες της αλλά και να απολαμβάνει έλεγχο και οικονομία στο διακανονισμό των ζημιών στο κομμάτι της θραύσης κρυστάλλων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την νέα συνεργασία η Ατλαντική Ένωση θα λαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες που εναρμονίζονται πλήρως στις ποιοτικές απαιτήσεις της καθώς και υποστήριξη στους τομείς της Διαχείρισης Κινδύνων και Κεφαλαίων, Προβλέψεων και Προϋπολογισμών, Χρηματοοικονομικών Αναφορών, Λειτουργικών Συστημάτων και ανταλλαγής δεδομένων.

Πλέον, οι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων πελάτες της Ατλαντικής Ένωσης, που έχουν υποστεί ζημιά στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου τους, μπορούν να εξυπηρετούνται απευθείας στο δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass®, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που η εταιρία προσφέρει όπως είναι η πανελλαδική κάλυψη, οι κινητές μονάδες, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η ποιότητα εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΦΙΛΗΣGlass® αναλαμβάνει τον διακανονισμό της ζημιάς για λογαριασμό του πελάτη, απλοποιώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για εκείνον αλλά και για το δίκτυο των διαμεσολαβούντων. Έτσι, αποφεύγεται η πληρωμή της αποκατάστασης της ζημιάς με χρήματα του πελάτη και η επίσκεψη από πραγματογνώμονα.

Όπως σημειώνεται, με την συνεργασία των δύο εταιριών εξασφαλίζεται για τον οδηγό η ποιότητα και η ασφάλεια, καθώς του προσφέρονται Γνήσια Κρύσταλλα (ΟΕΜ), υλικά ανώτερης ποιότητας, υπηρεσίες από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς που επισφραγίζονται από παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας και Εγγύησης Εργασιών εφ' όρου ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v