Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσία Βρούτση η ημερίδα της Epsilon Net

Ο κ. Βρούτσης στη σύντομη ομιλία του χαιρέτησε την εκδήλωση και συνεχάρη την Epsilon Net για το έργο της ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την οριστική κατάργηση του προστίμου των 10.550 ευρώ.

Παρουσία Βρούτση η ημερίδα της Epsilon Net

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με 1300 λογιστές – φοροτεχνικούς – στελέχη μισθοδοσίας εταιρειών και λογιστικών γραφείων, πραγματοποιήθηκε από την Epsilon Net, η Εργατική Ημερίδα «Νομοθεσία & Μισθοδοσία από τη θεωρία στην Πράξη», στο Ξενοδοχείο DIVANI Caravel την Πέμπτη 27.02 στην Αθήνα, με την παρουσία του κου Ιωάννη Βρούτση, Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ολοκληρώνοντας τη σειρά των Εργατικών Ημερίδων που οργανώθηκαν σε 33 πόλεις σε όλη την Ελλάδα με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Epsilon Net, βασικοί ομιλητές της Ημερίδας ήταν ο κος Βασίλης Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων & Διευθυντής Εφαρμογών Μισθοδοσίας / HRM της Epsilon Net και ο κ. Πέτρος Ραπανάκης, Εργασιακός Σύμβουλος. Την Ημερίδα χαιρέτισε με σύντομη ομιλία και ο κ. Κώστας Αγραπιδάς, Διευθυντής Υπ. Εργασίας. Το συντονισμό ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ειδικός στα εργατικά θέματα , κος Γιάννης Παχουλάκης.

Ο κ. Βρούτσης στη σύντομη ομιλία του χαιρέτησε την εκδήλωση και συνεχάρη την Epsilon Net για το έργο της ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την οριστική κατάργηση του προστίμου των 10.550 ευρώ εξαιτίας κάποιας παράλειψης στην Α.Π.Δ. μέχρι τον Απρίλιο, την κατάργηση του «πορτοκαλί» βιβλίου, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά επιπλέον 3,9 ποσοστιαίων μονάδων, την εξέλιξη της νέας ηλεκτρονικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου η οποία καταργεί τα ασφαλιστικά βιβλιάρια από τον Ιούνιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Epsilon Net o οποίος στο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι η Epsilon Net πιστή απέναντι στους επαγγελματίες και τα στελέχη του χώρου θα συνεχίσει την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση της με όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και η κα Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net η οποία δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που λαμβάνει η εταιρεία με γνώμονα την ενημέρωση του κλάδου.

Επιπλέον η Epsilon Net ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, των οποίων η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και φυσικά τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία τηλεφωνίας WIND Hellas, τη συμβουλευτική εταιρία ACT Services και την PD Audit μέλη του διεθνή Ομίλου DFK, και την Arebas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v