Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Lamda Hellix

Την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας ανακοίνωσε η εταιρία παροχής υπηρεσιών data center Lamda Hellix, παρουσιάζοντας τον νέο της λογότυπο.

Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Lamda Hellix

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών data center Lamda Hellix, που πρόσφατα συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας στις Ευρωπαϊκές αγορές, ανακοίνωσε την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η νέα της εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, δυναμικού κύκλου για την πορεία της.

Το πρώτο στάδιο της ανανέωσης αφορά το νέο λογότυπο της Lamda Hellix, που επανασχεδιάστηκε για να υπογραμμίζει την πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρίας.

Ο Απόστολος Κάκκος, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Hellix, δήλωσε σχετικά: «H Lamda Hellix ανήκει στις επιχειρήσεις που διατηρούν σταθερή πορεία και ξεκάθαρους στόχους. Στην πορεία των δέκα χρόνων, οι πελάτες ήταν πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας, ενώ βασικός μας στόχος ήταν η άριστη εξυπηρέτησή τους. Η εταιρία εξελίσσεται και αλλάζει, αλλά αυτός ο στόχος παραμένει στο κέντρο της λειτουργίας μας. Είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις στις διεθνείς αγορές - και το νέο μας λογότυπο εκφράζει ακριβώς αυτό το πνεύμα ανανέωσης και επιχειρηματικής αισιοδοξίας».

Το νέο λογότυπο είναι ήδη σε εφαρμογή και χρησιμοποιείται από την εταιρία. Στα επόμενα στάδια η εταιρία θα ανανεώσει το υλικό επικοινωνίας και πωλήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v