Skyserv: Παρουσίασε το νέο brand στους πελάτες

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαρτίου το καθιερωμένο Annual Meeting της Skyserv Handling Services, μέλος του ομίλου Marfin Investment Group (MIG), με τους πελάτες της.

Skyserv: Παρουσίασε το νέο brand στους πελάτες

Με τεράστια επιτυχία και την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών εταιρειών, εκπροσώπων του business aviation και της εμπορευματικής κοινότητας καθώς και επιχειρηματιών του χώρου πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Μαρτίου το καθιερωμένο Annual Meeting της Skyserv Handling Services, μέλος του ομίλου Marfin Investment Group (MIG), με τους πελάτες της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έναρξη της φετινής εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση του νέου brand της εταιρείας και στις σταδιακές αλλαγές που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα για την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας, σηματοδοτώντας το «πέρασμα» από την εποχή της Olympic Handling, στην Skyserv.

Μεταξύ των εταιρειών που έλαβαν μέρος στη συνάντηση περιλαμβάνονται παλαιοί αλλά και νέοι πελάτες της Skyserv, όπως η Ryanair, η Austrian Airlines, η ELAL, η Israir, η Transavia, η Finnair, η Adria Airways, η Bluebird Airways , η Cyprus Airways, η Egypt Air και πολλές ακόμη.

Η ετήσια συνάντηση της Skyserv προσέφερε στους εκπροσώπους των ξένων αεροπορικών εταιρειών τη δυνατότητα να ανταλλάξουν εκτιμήσεις με τα στελέχη της εταιρείας, να καταγράψουν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική αγορά, να έρθουν σε επαφή με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας στους προορισμούς στους οποίους επιχειρούν και τέλος να παρέχουν κατευθύνσεις και οδηγίες προς την εταιρεία για τις υπηρεσίες που επιθυμούν να προβάλλουν οι αεροπορικές εταιρείες στην ελληνική αγορά.

Το 2013 η Skyserv εξυπηρέτησε 67.200 πτήσεις που μετέφεραν 8,5 εκατομμύρια επιβάτες και 8.400 τόνους φορτίου, ενώ την τελευταία τετραετία εξυπηρέτησε συνολικά 300.000 πτήσεις και περισσότερους από 40 εκατομμύρια επιβάτες, με ακρίβεια εξυπηρέτησης 99.6%. Το 2014 ο αριθμός των εξυπηρετούμενων πτήσεων αναμένεται να αυξηθεί κατά 25% (εξαιρουμένων των πτήσεων της Aegean/ΟΑ), με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου να δικαιολογούν ήδη αυτήν την εκτίμηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v