Τέρνα Ενεργειακή: Πρόταση για επιστροφή κεφαλαίου

Στις 21 Μαρτίου 2014 θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα 2013 η Τέρνα Ενεργειακή. Δε διανέμει μέρισμα. Προχωρά σε επιστροφή κεφαλαίου.

Τέρνα Ενεργειακή: Πρόταση για επιστροφή κεφαλαίου

Το οικονομικό ημερολόγιο για το 2014 ανακοίνωσε σήμερα η Τέρνα Ενεργειακή ενώ παράλληλα γνωστοποίησε την πρόταση στη ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους.

Αναλυτικά το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2014:

Ανακοίνωση Ετησίων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2013 και ανάρτηση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της χρήσης 2013: Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών: Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ετήσια Γενική Συνέλευση : Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει πρόταση προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2013.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την επιστροφή κεφαλαίου στους Μετόχους.

Στην περίπτωση κατά την οποία ληφθεί σχετική απόφαση, ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας.

Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014 (record date) και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής Κεφαλαίου ορίζεται η Τρίτη 15 Ιουλίου 2014. 

Επισημαίνεται ότι η επιστροφή κεφαλαίου τελεί τόσο υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων όσο και εν συνεχεία των αρμοδίων Εποπτικών Αρχών και η έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v