Alpha Bank: Με 5,71% η Citi αν ασκήσει τα warrants

Σε ποσοστό 5,71% ανέρχονται τα δικαιώματα ψήφου της Citigroup που αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές και warrants της Alpha Bank, εφόσον αυτά ασκηθούν πλήρως.

Alpha Bank: Με 5,71% η Citi αν ασκήσει τα warrants

Στο 5,71% θα φτάσει η συμμετοχή του ομίλου της Citi αν ασκήσει τα warrants, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Alpha Bank στο Χρηματιστήριο, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του Euro2day.gr ότι αμερικανικός όμιλος έχει χτίσει σημαντική θέση στον ελληνικό όμιλο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Alpha Bank ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποιήσεως της εταιρίας Citigroup Global Markets Limited στις 31/3/2014, η τελευταία από 26/3/2014 κατέχει 97.000.962 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (0,88% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας) και παραστατικούς τίτλους δικαιωμάτων κτήσεως μετοχών (warrants), οι οποίοι εφόσον ασκηθούν πλήρως αντιστοιχούν σε 527.021.986 δικαιώματα ψήφου (4,82% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου).

Συνεπώς, τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές και warrants, εφόσον αυτά ασκηθούν πλήρως, ανέρχονται συνολικά σε 624.022.948 ή σε ποσοστό 5,71% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας».

Όπως σημειώνεται, η Citigroup Inc. είναι μητρική εταιρία της Citigroup Global Markets Holdings Inc. Η Citigroup Global Market Holdings Inc. είναι μητρική εταιρία της Citigroup Financial Products Inc. Η Citigroup Financial Products Inc .είναι μητρική εταιρία της Citigroup Global Markets Europe Limited. Η Citigroup Global Markets Europe Limited είναι μητρική εταιρία της Citigroup Global Markets Limited.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v