Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Εναλλακτική πρόταση για τον ΟΛΘ

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει την αντίθεσή του με την πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΘ και μετά τη διαδικασία της Βουλής θα αναπτύξει πολιτικές πρωτοβουλίες για την υιοθέτηση της δικής του πρότασης.

ΠΑΣΟΚ: Εναλλακτική πρόταση για τον ΟΛΘ

Την εναλλακτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση του ΟΛΘ παρουσίασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Πάρις Κουκουλόπουλος, κατά τη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής της πρότασης του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι έχουμε καταθέσει διαφορετική ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Λιμανιού, που προβλέπει πώληση ποσοστού μετοχών (ως 24%) και παραχώρηση δραστηριοτήτων, κάτι που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα για το Δημόσιο, οδηγώντας σε μακροχρόνια ανάπτυξη όπως προβλέπει και η Προγραμματική Συμφωνία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει την αντίθεσή του με την πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ και μετά τη διαδικασία της Βουλής θα αναπτύξει πολιτικές πρωτοβουλίες για την υιοθέτηση της εναλλακτικής μας πρότασης, στην οποία συγκλίνει το σύνολο σχεδόν των παραγωγικών φορέων της πόλης, αναφέρεται στην ανακοινωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v