Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Groupama: Συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass

Σκοπός της συνεργασίας είναι οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων να εξυπηρετούνται από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass με εξαιρετικά απλές διαδικασίες.

Groupama: Συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass

Η Groupama Ασφαλιστική και η ΦΙΛΗΣGlass ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, η οποία ξεκινάει τον Απρίλιο με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ασφαλιστικής εταιρίας.

Σκοπός της συνεργασίας είναι οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων να εξυπηρετούνται από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass με εξαιρετικά απλές διαδικασίες, και πιο συγκεκριμένα χωρίς να εκταμιεύσουν οποιοδήποτε ποσό οι ίδιοι για την αποκατάστασή της ζημιάς.

Η ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο, με πάνω από 80 σημεία εξυπηρέτησης, καθώς και κινητά συνεργεία επανδρωμένα με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνίτες, δίνοντας την δυνατότητα για αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Χάρις των υψηλών προδιαγραφών λειτουργιών της, την αξιοπιστία & φερεγγυότητά της, του ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου της και την προσήλωσή της στην επισκευή παρμπρίζ, εναρμονίζεται πλήρως με τις ποιοτικές απαιτήσεις της Groupama Ασφαλιστικής.

Η συνεργασία των δύο εταιριών σημαίνει για τους ασφαλισμένους ποιότητα και ασφάλεια, καθώς τους προσφέρονται γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ' όρου ζωής, τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v