Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Νηρεύς βραβεύτηκε για τα logistics

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μεγάλες όσο και νέες επιχειρήσεις ενώ η αξιολόγηση τoυ κυκλώματος Logistics των εν λόγω έγινε από Πανεπιστημιακούς, ανώτατα στελέχη του ελληνικού επιχειρείν και επιχειρηματίες στο χώρο τους.

Η Νηρεύς βραβεύτηκε για τα logistics

Στο πλαίσιο του εορτασμού της European Supply Chain Day στις 10/04/2014, το Ινστιτούτο Logistics Managements Ελλάδος σε συνεργασία με τον European Logistics Association προχώρησαν στην απονομή των βραβείων αριστείας 2013, σε 3 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό και θα αποτελέσουν την ελληνική 'εθνική ομάδα' στον ευρωπαϊκό θεσμό European Gold Medal in Logistics & Supply Chain 2014 "Project of the Year".

Οπως αναφέρει η Νηρεύς σε σχετική ανακοίνωση ο θεσμός είναι ήδη καταξιωμένος στο Ευρωπαϊκό πεδίο και αποτελεί ύψιστη διάκριση για τις Εφοδιαστικές αλυσίδες –Logistics – των εταιρειών ενώ στην Ελλάδα είναι η πρώτη φορά που διενεργείται.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μεγάλες όσο και νέες επιχειρήσεις με καινοτόμα projects, ενώ η αξιολόγηση τoυ κυκλώματος Logistics των εν λόγω έγινε από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς, ανώτατα στελέχη του ελληνικού επιχειρείν και πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο τους.

Η εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες βραβεύθηκε με το πρώτο Βραβείο Αριστείας στα Logistics για το 2013, βραβείο που αναδεικνύει τη συνεχή επιδίωξη της εταιρείας να πρωτοπορεί και να επεμβαίνει με καινοτόμους και ριζοσπαστικούς τρόπους και εφαρμογές στη λειτουργία των κυκλωμάτων της με απώτερο στόχο την ολοένα και υψηλότερου επιπέδου προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της με ταυτόχρονη αύξηση της αποδοτικότητάς της, αναφέρει στην ανακοίνωση.

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης η βράβευση αυτή για το προσωπικό και τα στελέχη της ΝΗΡΕΥΣ δεδομένου ότι επισφραγίζει και τις δικές τους ακούραστες προσπάθειες να βελτιώνουν τον τρόπο δουλειάς τους καθημερινά, εκφράζοντας έτσι έμπρακτα και την στήριξή τους στον Όμιλο και στις προοπτικές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v