Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου-INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN ανέλαβε από τις αρχές Απριλίου και έως το τέλος του 2015 το έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης από το οδόστρωμα οχημάτων ΙΧΕ (ελαφρών) που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης ή ατυχήματος.

Συνεργασία Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου-INTERAMERICAN
Η ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της αναβάθμισης-ανακατασκευής του εθνικού οδικού δικτύου από τις Ράχες Φθιώτιδας μέχρι το Κλειδί Ημαθίας σηματοδοτείται και από τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του οργανισμού "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" και της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN, για την υποστήριξη της ανάγκης υπηρεσιών οδικής βοήθειας.

Με βάση τη συμφωνία, η INTERAMERICAN ανέλαβε από τις αρχές Απριλίου και έως το τέλος του 2015 το έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης από το οδόστρωμα οχημάτων ΙΧΕ (ελαφρών) που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης ή ατυχήματος, τόσο στο αναβαθμισμένο τμήμα του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου όσο και στο νέο τμήμα που παρακάμπτει των παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Τεμπών και του Πλαταμώνα, σε συνολικό μήκος 230 χιλιομέτρων.

Εκ μέρους του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου τη διαχειριστική ευθύνη της οδικής βοήθειας έχει η διεύθυνση λειτουργίας και συντήρησης (τμήμα οδικής λειτουργίας). Η INTERAMERICAN υποστηρίζει τον αυτοκινητόδρομο από πέντε σημεία–σταθμούς και με δέκα οχήματα.

Επί ποδός η INTERAMERICAN Βοηθείας κατά το Πάσχα

Στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων που η εταιρεία λαμβάνει για την έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων κατά τις ημέρες του Πάσχα, ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο ετοιμότητας για την αντιμετώπισης περιστατικών τροχαίων δυστυχημάτων. Η εταιρεία ενισχύει την παρουσία οχημάτων στου στόλου Βοηθείας και του τεχνικού προσωπικού της σε κομβικά σημεία των εθνικών οδικών αξόνων και θέτει σε συνεχή επιφυλακή την υπηρεσία επιτόπου διαχείρισης των περιστατικών Autohelp.

Σημειώνεται ότι η οδική βοήθεια της INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε κατά το 2013 σε περισσότερα από 275 χιλιάδες περιστατικά, τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v