IBHS: Μεταφορά πελατολογίου στο imentor.gr

Πρόσβαση σε μία πλήρη βάση δεδομένων με 90.000 επιχειρήσεις η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς έχουν από τις 14/4 οι πελάτες της Infobank Hellastat, μετά τη μεταφορά του πελατολογίου της στην on line πλατφόρμα imentor.gr.

IBHS: Μεταφορά πελατολογίου στο imentor.gr
Η Infobank Hellastat Α.Ε. (IBHS), το νέο εταιρικό σχήμα που προέκυψε πρόσφατα από την απορρόφηση της Hellastat από την Infobank, ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση της μεταφοράς του συνόλου του πελατολογίου της στην on line πλατφόρμα επιχειρηματικής πληροφόρησης imentor.gr.

Από τη Δευτέρα 14 Απριλίου όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται πλέον on line μέσω της πρόσβασής τους στο www.imentor.gr. Το iMentor παρέχει πρόσβαση σε μία πλήρη βάση δεδομένων με 90.000 επιχειρήσεις η οποία καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς. Επιπλέον, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών παρέχει πληροφορίες για επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο.

Οι χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας Imentor έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα όπως: Δελτία Εταιρικής Πληροφόρησης, Προϊόντα Αξιολόγησης Φερεγγυότητας, Λίστες Πελατολογίων, Κλαδικές Μελέτες και Προσαρμοσμένες Λίστες, όπως λίστες ανταγωνισμού, προμηθευτών κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της ενοποίησης και μεταφοράς του πελατολογίου «ανέβηκε» το νέο site της εταιρίας www.infobankhellastat.gr. Το νέο site δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να πλοηγηθούν και να δουν αναλυτικά τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και δείγματα από τα βασικά της προϊόντα.

Σκοπός της Infobank Hellastat είναι η ιστοσελίδα να αποτελέσει βάση επικοινωνίας με τους πελάτες, υφιστάμενους και δυνητικούς, καθώς δίνει τη δυνατότητα για συνεχή ενημέρωση με νέα που αφορούν στην εταιρία καθώς και για άμεση μετάβαση στην on line βάση δεδομένων iMentor.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χρυσόστομος Κάτσης, διευθύνων σύμβουλος της Infobank Hellastat: «Η ολοκλήρωση της μεταφοράς του πελατολογίου σε μία σύγχρονη on line πλατφόρμα επιχειρηματικής πληροφόρησης όπως είναι το iMentor καθώς και η ταυτόχρονη παρουσία του νέου εταιρικού site δηλώνει την επιθυμία της εταιρίας για εξέλιξη με γνώμονα την σύγχρονη τεχνολογία, την πελατοκεντρική της αντίληψη, καθώς λειτουργούμε με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας και τέλος τη διάθεση μας για σκληρή δουλειά με απτά αποτελέσματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v