Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Νότια Κορέα η τεχνογνωσία της ΕΑΒ

Η Lockheed Martin παρέδωσε τα δύο πρώτα C130J Super Hercules, για τα οποία η ΕΑΒ έχει αναλάβει την κατασκευή και συναρμολόγηση μειζόνων συγκροτημάτων της ατράκτου ως μοναδικός προμηθευτής για την παγκόσμια αγορά, στη Νότια Κορέα.

Στη Νότια Κορέα η τεχνογνωσία της ΕΑΒ

Τα εύσημα της Lockheed Martin απέσπασε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) για τη συμβολή της σε άλλο ένα σημαντικό ορόσημο: η αμερικανική εταιρία αεροναυπηγικής παρέδωσε τα δύο πρώτα C130J Super Hercules στη Δημοκρατία της Νότιας Κορέας η οποία -με την παράδοση αυτή- έγινε η 14η χώρα που πετάει το C130J.

Τα δύο αεροπλάνα εντάχθηκαν στο στόλο της Πολεμικής Αεροπορίας της που αποτελείτο μέχρι σήμερα από αεροπλάνα C-130H που υποστηρίζουν ανθρωπιστικές και ειρηνευτικές αποστολές.

Σημειώνεται ότι η ΕΑΒ έχει μία μακροχρόνια επιχειρηματική συνεργασία με την εταιρία Lockheed Martin, στο πλαίσιο της οποίας έχει αναλάβει την κατασκευή και συναρμολόγηση μειζόνων συγκροτημάτων της ατράκτου του μεταγωγικού αεροσκάφους τύπου C-130J, ως μοναδικός προμηθευτής για την παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με την εταιρία, η συνεργασία αυτή αποτελεί αναγνώριση της τεχνολογικής υπεροχής της ΕΑΒ και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών της.

«Ευχαριστούμε την εταιρία Lockheed Martin για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ΕΑΒ. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη αυτή συμβάλλοντας εκ του ρόλου μας στην επίτευξη ακόμα περισσότερων ορόσημων, σε κάθε σημείο του κόσμου, ως αποκλειστικός προμηθευτής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Δημήτριος Παπακώστας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v