Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Αυξήθηκε το ποσοστό της Grace Bay II Holdings

Οι εταιρίες H.I.G. Europe Capital Partners GP Limited και H.I.G. Bay side Advisors II LLC ελέγχουν πλέον έμμεσα το 27,24% της εισηγμένης Μαΐλλης.

Μαΐλλης: Αυξήθηκε το ποσοστό της Grace Bay II Holdings

Η ΜΑΪΛΛΗΣ γνωστοποιεί ότι η εταιρεία Grace Bay II Holdings S.a.r.l.απέκτησε την 15 Απριλίου 2014 14.648.124 μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου από αυτές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας 4,54% περίπου.

Σύμφωνα με την αυτήν ανακοίνωση, οι εταιρείες H.I.G. Bayside Advisors II LLC και H.I.G. Europe Capital Partners GP Limited συμμετέχουν με ποσοστό 50% εκάστη στη Grace Bay II Holdings S.a.r.l.και έχουν συμφωνήσει να ασκούν από κοινού τον έλεγχο επ' αυτής (η οποία κατέχει άμεσα τα δικαιώματα ψήφου επί της Εταιρείας) υπό την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 περ.(γγ).

Κατόπιν τούτων, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχουν στον εκδότη άμεσα η Grace Bay II Holdings S.a.r.l. και έμμεσα οι H.I.G. Europe Capital Partners GP Limited και H.I.G. Bay side Advisors II LLC μεταβλήθηκε από 22,7% σε 27,24%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v