Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργαζόμενοι Alpha Bank: Νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευση

Η επιστολή της Τράπεζας δημιουργεί νέα δεδομένα, «είμαστε όμως η υπεύθυνη-ήρεμη δύναμη των εργαζομένων και αυτό θα το αποδείξουμε και αυτή τη φορά», λένε οι εργαζόμενοι της Alpha Bank.

Εργαζόμενοι Alpha Bank: Νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευση

Με αφορμή την χθεσινή επιστολή της διοίκησης της Τράπεζας αναφορικά με την επιχειρησιακή σύμβαση και τον Οργανισμό, ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Σύλλογος μετά από έκτακτη σύσκεψη του Προεδρείου του (Μ. Τετάρτη 16/4/2014) αποφάσισε να συγκαλέσει σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 22/4/2014 προκειμένου να καθορίσει τη στάση του και να ορίσει τους εκπροσώπους του για την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 23.04.2014 και ώρα 15.00.

Συμπληρώνει πως θα προσέλθει στις διαπραγματεύσεις με σοβαρότητα, με επιχειρήματα και διάθεση εξεύρεσης λύσεων για όλα τα θέματα, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζει πως «η όποια διαπραγμάτευση δεν πρόκειται να γίνει κάτω από το βάρος εκβιαστικών διλημμάτων και διαθέσεων που θέτουν σε κίνδυνο το μισθολογικό status που έχουμε ήδη μέσω της επιχ/κής μας σύμβασης και κυρίως θεμάτων που αφορούν στις εργασιακές μας σχέσεις».

Η επιστολή της Τράπεζας δημιουργεί νέα δεδομένα, «είμαστε όμως η υπεύθυνη-ήρεμη δύναμη των εργαζομένων και αυτό θα το αποδείξουμε και αυτή τη φορά!»

Τέλος, σημειώνει πως «η συζήτηση Συλλόγου-Τράπεζας για το μισθολογικό θέμα των εργαζόμενων της πρ. Εμπορικής συνεχίζεται. Στα πλαίσια της συζήτησης ζητήσαμε και έγινε αποδεκτό να μην γίνουν νέες περικοπές στην εκκαθάριση του μηνός Μαΐου προκειμένου να υπάρχει χρόνος να συνεχισθούν οι διαβουλεύσεις χωρίς την χρονική πίεση και τη δημιουργία τετελεσμένων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v