Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

F.G. Europe: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης από Merit

Την ειδική διαπραγμάτευση των μετοχών της F.G. Europe για ένα έτος ανέλαβε από τη Δευτέρα 14 Απριλίου η Merit XAEPEY, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α.

F.G. Europe: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης από Merit
Η εταιρία F.G. Europe ανακοινώνει ότι το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α., με σχετική απόφασή του η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 9ης/4/2014, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της από την εταιρία μέλος του Χ.Α., Merit ΧΑΕΠΕΥ, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014.

Η εταιρία έχει ήδη συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με τη Merit ΧΑΕΠΕΥ, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Merit ΧΑΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγορά και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία θα καταβάλλει αμοιβή στην Merit ΧΑΕΠΕΥ.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v