Intralot: Πιστοποιήσεις υπεύθυνου παιχνιδιού σε Maltco

Το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια απέσπασε από τις δύο μεγαλύτερες ενώσεις Λοταριών διεθνώς η θυγατρική της Intralot στη Μάλτα, Maltco Lotteries.

Intralot: Πιστοποιήσεις υπεύθυνου παιχνιδιού σε Maltco

Η θυγατρική της Intralot στην Μάλτα, Maltco Lotteries, απέσπασε δύο σημαντικές πιστοποιήσεις, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Επίπεδο 4) για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming) από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και την αντίστοιχη πιστοποίηση Responsible Gaming από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (EL).

Η πιστοποίηση της Maltco από τις δύο μεγαλύτερες Ενώσεις Λοταριών διεθνώς, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 100 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για την εταιρία.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην Maltco γι' αυτήν τη διπλή πιστοποίηση. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρία μας, καθώς είμαστε η πρώτη τοπική εταιρία που επιτυγχάνει αυτές τις πιστοποιήσεις υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διάκριση και για ολόκληρη τη χώρα», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Maltco, Δρ Ιωάννης Κατάκης και συμπλήρωσε: «Μέσω αυτής της πιστοποίησης της Maltco, η Μάλτα θα αποτελέσει πρότυπο και θα αποκτήσει εξαιρετική φήμη σε διεθνή κλίμακα»

«Οι αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του Ομίλου Intralot. Η Maltco ως μέλος του Ομίλου έχει υιοθετήσει αυτήν την πολιτική και εφαρμόζει πιστά τις πρακτικές του responsible gaming, ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μας συναρπαστικές, και ταυτόχρονα ασφαλείς και υπεύθυνες εμπειρίες παιχνιδιού», προσέθεσε.

Ο κ. Jean-Luc Moner-Banet, πρόεδρος της WLA, πρόσθεσε: «Αυτό είναι πραγματικά ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρία, η οποία πέτυχε το 4ο επίπεδο της πιστοποίησης, το υψηλότερο επίπεδο με το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί μία Λοταρία».

Ο πρόεδρος της EL, κ. Friedrich Stickler, σχολίασε: «H αναγνώριση από την European Lotteries σε ένα τόσο σημαντικό θέμα είναι πράγματι ένα τεράστιο ορόσημο, όχι μόνο για τη Maltco Lotteries αλλά και για τη Μάλτα. Συγχαίρω όλα τα μέλη της ομάδας της Maltco για τη σκληρή τους προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουν αυτόν το στόχο».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Maltco πιστοποιήθηκε μετά από διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε διεθνής ελεγκτική εταιρία, η οποία διαπίστωσε πως η εταιρία ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των πιστοποιήσεων. Η εταιρία υπογράμμισε ότι στόχος της είναι η ψυχαγωγία των παικτών μέσω των παιχνιδιών της με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο.

Εκ μέρους της Maltco Lotteries Ltd, o Δρ Ιωάννης Κατάκης ευχαρίστησε την WLA και την EL για αυτήν την αναγνώριση και εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρίας να προάγει περαιτέρω την αφοσίωση της στις αρχές του responsible gaming. Η επίσημη τελετή πιστοποίησης από την EL θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου «EL Industry Days». H επίσημη πιστοποίηση από την WLA θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο πλαίσιο του «World Lottery Summit», τον επόμενο Νοέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v