Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kleemann: Ανανέωση συνεργασίας με Ανδ. Ζαπατίνα

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα προχώρησε η εταιρία Kleemann, στοχεύοντας στη διατήρησης της υψηλής ποιότητας στη σχεδίαση των προϊόντων της.

Kleemann: Ανανέωση συνεργασίας με Ανδ. Ζαπατίνα
Η Kleemann, στοχεύοντας στρατηγικά στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας στη σχεδίαση των προϊόντων της, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα με την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου, το οποίο προβλέπει εκτός των άλλων, επέκταση του design σε όλους τους τομείς της εταιρίας.

O κ. Ανδρέας Ζαπατίνας, που έχει συνεργαστεί με επιτυχία επί σειρά ετών στο παρελθόν με τις σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Kleemann το 2007. O βιομηχανικός σχεδιαστής στο διάστημα της συνεργασίας του με την Kleemann δημιούργησε σχέδια θαλάμων, πορτών και κομβιοδόχων εξαιρετικής αισθητικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με το KLEEMANN Design, η εταιρία και ο Α. Ζαπατίνας μεταμόρφωσαν το χώρο του ανελκυστήρα σε ένα μοναδικό περιβάλλον για το σύγχρονο χρήστη. Αποτελούμενο από τρεις διαφορετικές σειρές, τη φουτουριστική (future), τη μοντέρνα (modern) και την κλασική (classic), το KLEEMANN Design αποτελεί μια ιδιαίτερη στιλιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό ανελκυστήρων και μια καινοτόμο λύση όσον αφορά στην εμπειρία της κάθετης μετακίνησης.

Ο γενικός διευθυντής της Kleemanν, κ. Νίκος Ν. Κουκούντζος, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Το design βρίσκεται στο DNA της Kleemann. H συνεργασία με τον Ανδρέα Ζαπατίνα αποτελεί για μας δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση της σχεδιαστικής ποιότητας και την εισαγωγή καινοτομιών στα προϊόντα μας. Παράλληλα τη θεωρούμε καταλυτική και για την επέκταση του design σε όλους τους τομείς της εταιρίας, όπως τα εκθετήρια, τη συσκευασία των προϊόντων και πολλά άλλα. Κυρίως όμως σχεδιάζουμε ακόμη πιο υψηλής σχεδίασης προϊόντα μοναδικής αισθητικής. Μπορούμε και θέλουμε να παραμένουμε στην κορυφή του κλάδου μας, παγκοσμίως, με ανελκυστήρες υψηλού σχεδιασμού και εξαιρετικής αισθητικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v