Πειραιώς: Στο 3,08% το ποσοστό της York με άσκηση warrants

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants για τη York Global Finance Offshore στην Τράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στο 5,08%.

Πειραιώς: Στο 3,08% το ποσοστό της York με άσκηση warrants

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι η York Global Finance Offshore BDH (Luxemburg) S.a.r.l. στις 17.04.2014 κατέχει 17.955.101 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (0,29% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας) και παραστατικούς τίτλους δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι εφόσον ασκούντο πλήρως, θα αντιστοιχούσαν σε 215.899.227 δικαιώματα ψήφου (3,54% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας).

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούν στην κατάσταση πριν την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: το συνολικό ποσοστό ήταν 5,08%.

Τα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές και Warrants και αφορούν στην κατάσταση μετά την κρίσιμη συναλλαγή έχουν ως εξής: o συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές και Warrants (εφ' όσον αυτά ασκούντο πλήρως) είναι 233.854.328 δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 3,83% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας.

Τα δικαιώματα ψήφου ελέγχονται από την York Capital Management Global Advisors, LLC, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο SEC σύμβουλος επενδύσεων και ελέγχει τη York Global Finance Manager, LLC, η οποία είναι το ανώτερο μέλος διοίκησης της York Global Finance Offshore BDH, LLC, η οποία είναι μέτοχος κατά ποσοστό 100% της York Global Finance Offshore BDH (Luxemburg) S.a.r.l.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v