Στον "αέρα" η νέα ιστοσελίδα της ΕΑΒ

Δομικό στοιχείο του νέου δικτυακού τόπου είναι μία σειρά κεντρικών φωτογραφιών μέσα από τις οποίες η εταιρεία αναδεικνύει τα σημεία εκείνα που τη χαρακτηρίζουν.

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα της ΕΑΒ
Στον διαδικτυακό 'αέρα' βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η νέα ιστοσελίδα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.haicorp.com η εταιρεία δημιούργησε έναν υψηλής αισθητικής δικτυακό τόπο με λιτή και λειτουργική δομή ο οποίος δηλώνει το κύρος και τη δυναμική της μεγαλύτερης αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Δομικό στοιχείο του νέου δικτυακού τόπου είναι μία σειρά κεντρικών φωτογραφιών μέσα από τις οποίες η εταιρεία αναδεικνύει τα σημεία εκείνα που τη χαρακτηρίζουν: τη συμβολή της στην Εθνική Άμυνα και την οικονομική ανάπτυξη, τη διεθνή της παρουσία, το ανθρώπινο δυναμικό της, τις εγκαταστάσεις της και βεβαίως τους βασικούς τομείς δραστηριοποίησής της.

Σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, η νέα ιστοσελίδα επιτρέπει στον επισκέπτη να αντλήσει αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία σε ελάχιστο χρόνο. Η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτική ενότητα αφιερωμένη στα "Εταιρικά Νέα" με στόχο τη διευκόλυνση της άμεσης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης. Μέσω αυτής της ενότητας, οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις της εταιρείας, τα οικονομικά της στοιχεία, προκηρύξεις και διαγωνισμούς αλλά και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καθημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα στην ΕΑΒ.

O σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου δικτυακού τόπου πραγματοποιήθηκε εσωτερικά στην ΕΑΒ, με μηδαμινό κόστος για την εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v