Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΛΕΑΘ: Στις 10/6 η ΓΣ για AMK υπέρ του Ι. Στρούτση

Την αύξηση κεφαλαίου υπέρ του βασικού μετόχου Ιωάννη Στρούτση, σε τιμή πολλαπλάσια της τρέχουσας, καλείται να εγκρίνει μεταξύ άλλων η γενική συνέλευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών στις 10 Ιουνίου.

ΗΛΕΑΘ: Στις 10/6 η ΓΣ για AMK υπέρ του Ι. Στρούτση
H Ηλεκτρονική Αθηνών θα πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 10 Ιουνίου και ώρα 12:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας, εντός του καταστήματος της Ηλεκτρονικής επί της Λεωφόρου Κηφισίας 16, Παράδεισος Αμαρουσίου.

Αναλυτικά τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

*Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το ποσό των €172.413,90 με καταβολή μετρητών και την έκδοση 574.713 νέων κοινών μετοχών με δικαίωμα ψήφου, ονομαστικής αξίας €0,30 και με τιμή διάθεσης 1,74 ευρώ ανά μετοχή, με κατάργηση των δικαιωμάτων προτιμήσεως των λοιπών μετόχων και διάθεση των εν λόγω μετοχών στον βασικό μέτοχο και μέλος ΔΣ κ. Ιωάννη Στρούτση. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

*Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων.

Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 24/06/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μμ, και η τυχόν ΒΆ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, θα συνέλθει την 08/07/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μμ, στον ίδιο τόπο και χώρο, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v