Neon Energy: Υποστηρικτής του Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Υποστηρικτής του 25ου «Ελληνικού Συνεδρίου Ηγεσίας» της ΕΑΣΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαΐου 2014 ήταν η Neon Energy.

Neon Energy: Υποστηρικτής του Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Η Neon Energy ήταν υποστηρικτής του 25ου Συνεδρίου της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων με τίτλο «Το Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi, στις 9-10 Μαΐου 2014.

Η θεματολογία του Συνεδρίου της ΕΑΣΕ είχε ως γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στις μεθόδους και πρακτικές του Ανώτατου Management και ενημέρωσε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις σε θέματα Ηγεσίας και Μάνατζμεντ που απασχολούν τη σύγχρονη επιχείρηση.

Ομιλητές ήταν διακεκριμένοι στοχαστές παγκοσμίου φήμης, αυθεντίες του μάνατζμεντ, επιχειρηματικοί και κοινωνικοί ηγέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τη 2η ημέρα του Συνεδρίου, με τη δυναμική παρουσία των συντρόφων των συνέδρων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Αποτελεί το κορυφαίο φόρουμ προβληματισμού, διαλόγου και ενημέρωσης των ανωτάτων στελεχών και επιχειρηματικών ηγετών στη χώρα και πραγματοποιείται κάθε Μάιο, τα τελευταία 24 χρόνια. Το συνέδριο παρακολούθησαν συνολικά περισσότερα από 350 ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου και φορέων.

O κ. Δημήτρης Παπανικολάου, αντιπρόεδρος της Neon Energy, και ο κ. Δημήτρης Πάτκας, οικονομικός διευθυντής, συμμετείχαν ενεργά στο συνέδριο εκπροσωπώντας την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v