Υγεία: Αναμένει θετικές εξελίξεις από το Ερ. Ντυνάν

Στην ανάληψη του Ερ. Ντυνάν και τις επιπτώσεις του clawback στα οικονομικά του ομίλου αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. του Υγεία, ο Γενικός Διευθυντής Αν. Καρταπάνης. Θετική η πορεία της νέας εταιρίας καλλυντικών του ομίλου.

Υγεία: Αναμένει θετικές εξελίξεις από το Ερ. Ντυνάν

Εν αναμονή θετικών εξελίξεων από την ανάληψη της διαχείρισης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν βρισκεται ο όμιλος Υγεία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικου Διευθυντή του «Υγεία» Ανδρέα Καρταπάνη κατά τη γενική συνέλευση της εισηγμένης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iatronet.gr, ο κ. Καρταπάνης αναφερόμενος στις σημαντικές εξελίξεις του νοσοκομείου για το 2014, επεσήμανε την ανάληψη της διαχείρισης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από το Υγεία, καθώς και τις ενέργειες της Τράπεζας Πειραιώς για εκκαθάριση και πλειστηριασμό του νοσοκομείου, ώστε ο επενδυτής να αναλάβει το νοσοκομείο και τη λειτουργία του χωρίς χρέη.

Με αφορμή τις δυσάρεστες επιπτώσεις του αναδρομικού clawback και rebate στα οικονομικά του Ομίλου, ο κ. Καρταπάνης αναφέρθηκε σε νέα σύμβαση που θα ξεκινήσουν όλες οι ιδιωτικές κλινικές με τον ΕΟΠΥΥ από 1ης Ιουνίου, και η οποία θα στηρίζεται σε κλειστούς προϋπολογισμούς για κάθε κλινική ξεχωριστά, ώστε να μην ξαναδημιουργηθούν αντίστοιχα προβλήματα.

Σε ότι αφορά το 2013, ο κ. Καρταπάνης υπενθύμισε ότι το Υγεία βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εργοδότης στην Ευρώπη μεταξύ 27.000 επιχειρήσεων, τόνισε ότι ανανεώθηκε για μια ακόμη τριετία η πιστοποίηση κατά JCI σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών από το νοσοκομείο (αντίστοιχη πιστοποίηση διαθέτουν μόλις 350 νοσοκομεία διεθνώς), ενώ σημείωσε τη θετική πορεία της νέας εταιρίας καλλυντικών του Ομίλου, Beatific, στους λίγους μήνες που ήδη δραστηριοποιείται.

Σε ότι αφορά το νοσοκομείο του Ομίλου στην Αλβανία, ο κ. Καρταπάνης προανήγγειλε την σύναψη σύμβασης που προωθεί η αλβανική κυβέρνηση με τους ιδιωτικούς φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας για την έναρξη κάλυψης των πολιτών με τη συμμετοχή του αλβανικού δημοσίου.

Κατά τη γενική συνέλευση, όπου μετείχαν 27 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 73,75% των μετοχών, εγκρίθηκε το σύνολο των θεμάτων ομόφωνα, ενώ ανανεώθηκε και η θητεία του Δ.Σ. του Υγεία, ως έχει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v