Neurosoft: Απορροφά την Kestrel Information Systems

Η Neurosoft διαθέτει ήδη το 70% του μετοχικού κεφαλαίου της Kerstel Information Systems. Η νέα οντότητα θα δραστηριοποιείται στους τομείς του αθλητικού στοιχήματος και του banking, ενώ θα διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο ΙCT.

Neurosoft: Απορροφά την Kestrel Information Systems

Η Neurosoft ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την συγχώνευση μέσω απορρόφησης με την θυγατρική Kestrel Information Systems. Σημειώνεται ότι η Neurosoft διαθέτει ήδη το 70% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συγχώνευση θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη οντότητα που θα δραστηριοποιείται στους τομείς του αθλητικού στοιχήματος και του banking, ενώ θα διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο ΙCT. 

Η νέα οντότητα θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα «σταυροειδών πωλήσεων» στο στοίχημα, το banking και τις τηλεπικοινωνίες.

«Η συγχώνευση θα επιτρέψει τη δημιουργία ενός πιο ολοκληρωμένου και ελκυστικού χαρτοφυλακίου για επέκταση σε διεθνές επίπεδο» επισημαίνει η ανακοίνωση και προσθέτει πως ως εκ τούτου το εγχείρημα αυτό θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες στην εταιρεία για την επίτευξη των στρατηγικών της σχεδίων με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

H χρηματοοικονομική δομή της συγχώνευσης θα προσδιοριστεί κατά τους επόμενους μήνες. Η οριστικοποίηση της συγχώνευσης υπόκειται στην έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετοχών και των ρυθμιστικών αρχών.  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v