Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΘΗΝΑ: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας εξελέγησαν νέα μέλη του ΔΣ με διετή θητεία οι κ.κ. Χρήστος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μιτζάλης, Απόστολος Μύτιλης, Αναστάσιος Τσακανίκας, Στέλιος Γεωργαλλίδης και Γεώργιος Απέγητος.

ΑΘΗΝΑ: Τη  μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση της ΑΘΗΝΑ που πραγματοποιήθηκε χθες, ενέκρινε ομόφωνα ήτοι με ποσοστό 89,53%, τις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 01.01.2012 – 31.12.2012, όπως αυτές διαμορφώθηκαν λόγω εφαρμογής του τροποποιημένου ΔΛΠ 19 «Παροχές σε εργαζόμενους», καθώς και τις ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, την Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τη χρήση 2013.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα, ήτοι με 81.386.911 ψήφους (ποσοστό 89,53%), αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος, την απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για την χρήση 01.01.2013 - 31.12.2013, ενώ επέλεξε την Grant Thornton ως Ελεγκτική Εταιρεία.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των μετόχων εγκρίθηκαν επίσης οι αμοιβές για το 2013 και το 2014 σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, εξελέγησαν νέα μέλη του ΔΣ με διετή θητεία, οι κ. Χρήστος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μιτζάλης, Απόστολος Μύτιλης, Αναστάσιος Τσακανίκας, Στέλιος Γεωργαλλίδης και Γεώργιος Απέγητος.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε επίσης, την συμμετοχή της Εταιρείας στις εταιρείες και κοινοπραξίες, που συστήθηκαν στη χρήση 2013, την υπογραφή παροχής υπηρεσιών μεταξύ της Εταιρείας και των προσώπων του άρθρου 23α ή συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και την χορήγηση άδειας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διευθύνσεως της Εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ομοειδών επιχειρήσεων. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v