Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Epsilon Net ανασυγκροτήθηκε σε σώμα.

Epsilon Net: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Epsilon Net κατά τη συνεδρίασή στις 10 Ιουλίου 2014, αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση της κ. Βασιλική Αναγνώστου στη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου, καθορίζοντας συγχρόνως τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κα Βασιλική Αναγνώστου είναι η Γενική Διευθύντρια του ομίλου Epsilon Net από το 2011 και διετέλεσε μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Epsilon Net το 2004 ως υπεύθυνη ανάπτυξης των εφαρμογών μισθοδοσίας, οι οποίες σήμερα αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίες στην Ελληνική Αγορά. Το 2005 αναλαμβάνει παράλληλα τη Διεύθυνση Υποστήριξης, ενώ το 2008 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Παραγωγής και στη συνέχεια το 2011 τη Γενική Διεύθυνση του ομίλου της Epsilon Net.

Με την αξιόλογη πορεία και δράση της έχει συμβάλει ιδιαίτερα στην επιτυχημένη πορεία της Epsilon Net η οποία έχει διακριθεί τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Ελληνικό επίπεδο και κατατάσσεται σήμερα ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής του Ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα

Είναι Οικονομολόγος και στέλεχος με μεγάλη εμπειρία σε θέματα παραγωγής εφαρμογών λογισμικού, οργάνωσης και ανάπτυξης τμημάτων και διοίκησης. Είναι μέλος του Association of International Accountants (AIA), εισηγήτρια σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα Εργατικού Δικαίου και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, συγγραφέας εργατικών βιβλίων και αρθρογράφος, ενώ τέλος για 2 συνεχόμενες χρονιές έχει αναδειχθεί στην 1η τριάδα των Managers της Χρονιάς στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2012 και 2013.

Μετά τις παραπάνω αλλαγές, το Διοικητικό Συμβούλιο της EPSILON NET Α.Ε., ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεση του είναι η εξής:

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δ.Σ.
ΚΟΥΤΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος Δ.Σ.
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ.
ΠΡΑΣΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ.
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, Μέλος Δ.Σ.
ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v