Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για τη Στέλιος Κανάκης

Στη λίστα με τα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η εταιρία Στέλιος Κανάκης, με βάση την αξιολόγηση της STATBANK βάσει 10 οικονομικών δεικτών.

Διάκριση για τη Στέλιος Κανάκης
Μια σημαντική διάκριση απέσπασε πρόσφατα η εταιρία Στέλιος Κανάκης, καθώς συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας», με βάση την αξιολόγηση της τράπεζας οικονομικών και εμπορικών πληροφοριών STATBANK, στην οποία συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις και οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών.

Σημειώνεται ότι από τις 7.000 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αξιολόγηση, μόνο 283 αρίστευσαν μεταξύ των οποίων και η Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ.

Σημειώνεται ότι η STATBANK είναι μία αναγνωρισμένη και εγνωσμένου κύρους τράπεζα οικονομικών και εμπορικών πληροφοριών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης, η Στ. Κανάκης, σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, αποδεικνύει ότι διαγράφει, από το 1985, μια μακρά και σταθερή πορεία ανάπτυξης βασιζόμενη στις θεμελιώδεις αξίες της: ποιότητα και πρωτοπορία σε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα με σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v