Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο με κάρτες Alpha Bank

Τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών τους προς το Δημόσιο μέσω κάρτας, αλλά και τη λήψη δανείου με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους για την εξόφληση μεγάλων ποσών, προσφέρει στους πελάτες της η Alpha Bank. Οι τρόποι πληρωμής.

Πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο με κάρτες Alpha Bank

Η Alpha Bank προσφέρει και εφέτος τη δυνατότητα εξοφλήσεως των οφειλών τους προς το Δημόσιο με τις κάρτες εκδόσεως της τράπεζας, σε έως εννέα άτοκες δόσεις.

Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες της διευκολύνονται στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους και βελτιώνουν τον οικονομικό τους προγραμματισμό.

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Alpha Web Banking, Alphaphone Banking, Alpha Mobile Banking, καθώς και στα ταμεία των καταστημάτων Alpha Bank.

Παράλληλα, για την εξόφληση μεγάλων ποσών, παρέχεται η δυνατότητα δανειοδοτήσεως με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Συγκεκριμένα, με το προϊόν Alpha Μέτρον Άριστον με Προσημείωση Ακινήτου, η Alpha Bank παρέχει προσωπικό δάνειο με μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής και χαμηλό επιτόκιο, ώστε οι πελάτες της να μπορέσουν να ανταποκριθούν με μεγαλύτερη ευκολία στην εξόφληση των οφειλών τους προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, το προϊόν προσφέρεται με κυμαινόμενο επιτόκιο Euribor 3μήνου πλέον περιθωρίου 5,75% (πλέον εισφοράς Ν.128/75, 0,60%), για ποσό δανείου έως 100.000 ευρώ και με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής τα 25 έτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v