Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπαιδευτικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International ολοκλήρωσε κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την αναβάθμιση δικτύου συνεργατών.

Εκπαιδευτικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική

Με στόχο την αναβάθμιση του ρόλου του Manager του Δικτύου Agency της εταιρίας, η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International ολοκλήρωσε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Μέσω των προγραμμάτων αυτών, που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών, επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη λειτουργία του δικτύου συνεργατών και η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από το Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, το οποίο περιλάμβανε πλήθος επιμέρους Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Management Skills Seminar (MSS), Financial Management Development Program (FMDP), Field Management Seminar (FMS), Profitable Management Workshop (PMW), συναποτελούν πακέτο Προγραμμάτων του εκπαιδευτικού οργανισμού, συνολικής διάρκειας 25 ημερών, στο οποίο συμμετείχαν 60 Agency και Unit Managers και το οποίο, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του, οδήγησε στην απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: CIAΜ (Chartered Insurance Agency Manager).

Εκπαιδευτής σε όλα τα παραπάνω προγράμματα ήταν ο Ανώτερος Διαπιστευμένος Εισηγητής της LIMRA International Μανώλης Κυριάκου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v