Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανανέωσε τη συνεργασία με τη λοταρία της Washington

Σύμφωνα με τους όρους της επέκτασης του συμβολαίου, η INTRALOT λαμβάνει και τις πέντε διαθέσιμες μονοετείς ανανεώσεις που προβλέπονταν στην αρχική σύμβαση. Οι ανανεώσεις θα τεθούν σε ισχύ στις 30 Μαρτίου 2015 και θα διαρκέσουν έως τις 29 Μαρτίου του 2020.

Intralot: Ανανέωσε τη συνεργασία με τη λοταρία της Washington

H Intralot Inc, θυγατρική του Ομίλου Intralot στις ΗΠΑ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Λοταρία της Washington, DCLB, στην Περιφέρεια της Κολούμπια. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει στη Λοταρία της Washington το κεντρικό σύστημα LOTOS ™ O/S για την online διαχείριση των αριθμοπαιχνιδιών και των στιγμιαίων λαχείων, τα προηγμένα τερματικά και τις περιφερειακές συσκευές τους, καθώς και το δίκτυο επικοινωνίας που συνδέει τα τερματικά του δικτύου πωλήσεων της περιοχής με το κεντρικό σύστημα. Επιπλέον, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες, όπως υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας, υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τους όρους της επέκτασης του συμβολαίου, η Intralot λαμβάνει και τις πέντε διαθέσιμες μονοετείς ανανεώσεις που προβλέπονταν στην αρχική σύμβαση της 30ης Μαρτίου 2010. Οι ανανεώσεις θα τεθούν σε ισχύ στις 30 Μαρτίου 2015 και θα διαρκέσουν έως τις 29 Μαρτίου του 2020.

Ο κ. Buddy Roogow, Εκτελεστικός Διευθυντής της Λοταρίας της Washington DC, σχολίασε: "Η Intralot αποτελεί έναν εξαιρετικά πολύτιμο συνεργάτη του DCLB. Η δημιουργική εμπειρία και οι τεχνική αρτιότητα της Intralot, μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε τον ηγετικό μας ρόλο στον κλάδο, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων μας με νέα, συναρπαστικά, καινοτόμα παιχνίδια και νέα κανάλια διανομής, συμπεριλαμβανομένων των στιγμιαίων διαδραστικών παιχνιδιών που παίζονται στα self-service τερματικά. Με τα νέα κανάλια και παιχνίδια, καταφέραμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας και να διευρύνουμε την πελατειακή μας βάση, χωρίς φαινόμενα κανιβαλισμού άλλων προϊόντων μας. Με ιδιαίτερη χαρά προσβλέπουμε στη συνέχιση της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας μας με την Intralot μέχρι το 2020. "

"Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος της επιτυχημένης πορείας της Λοταρίας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για ακόμη πέντε χρόνια. Είμαστε εξίσου υπερήφανοι για την πολύτιμη συμβολή του τοπικού εταίρου μας, της DC09, LLC, του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της, κ. Emmanuel S. Bailey, και της ομάδας του. Μαζί θα συνεχίσουμε να εισάγουμε νέα κανάλια πώλησης και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στην Περιφέρεια της Κολούμπια προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής», δήλωσε ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot USA.

Ο Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, κ. Ιωάννης Παντολέων, πρόσθεσε: "Το γεγονός ότι η Intralot επελέγη να συνεχίσει να προσφέρει τις κορυφαίες τεχνολογικές της λύσεις και τις υπηρεσίες μάρκετινγκ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς μας και παράλληλα ισχυρό κίνητρο, καθώς αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας να προσθέτουμε αξία στις Λοταρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με τη Λοταρία της Washington έχουμε χαράξει μια κοινή στρατηγική στην κατεύθυνση της καινοτομίας και της κοινωνικής ευθύνης και ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες της και να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικά νέα παιχνίδια προς όφελος της Λοταρίας, της περιοχή και των κατοίκων της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v