Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Σε Ζεφύρι, Άγιο Στέφανο, Κω, Μπράλο και Λακωνία άνοιξε νέα πρατήρια η Revoil.

Έξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil, που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης 127 στο Ζεφύρι του νομού Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Τσίγκας Βασίλειος & Σια Ε.Ε.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην διεύθυνση Λεωφόρος Μαραθώνος 18 στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Σπάρτακου Παπαδόπουλου.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ζιπάρι στη νήσο Κω του νομού Δωδεκανήσων και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Κιάρη Ιωάννη.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στον Μπράλο του νομού Φθιώτιδας και λειτουργεί υπό την επωνυμία της κυρίας Σταμουκώστα Χαρίκλειας.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Έξω Νύφι του νομού Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Μαυροδάκου Γεώργιου.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στο 2ο χλμ. Σκάλας – Βλαχιώτη στη Σπάρτη του νομού Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Κασιδάκος Γρηγόριος & Σια Ο.Ε.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, από την 1η Φεβρουαρίου 2008 ενέταξε στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους, οι οποίοι διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v