Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕAcademy: Σεμινάριο πιστοποίησης επιχειρησιακής συνέχειας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο Πιστοποίησης Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity) που πραγματοποιείται από την OTEAcademy με τη συνεργασία του Business Continuity Institute (BCI). Τον Σεπτέμβριο ο νέος κύκλος.

ΟΤΕAcademy: Σεμινάριο πιστοποίησης επιχειρησιακής συνέχειας

Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιχειρησιακής Συνέχεια πραγματοποίησε με επιτυχία η OTEAcademy, με τη συμμετοχή στελεχών ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, διάρκειας τρεισήμισι ημερών.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης και έχουν πλέον τη δυνατότητα να γίνουν επίσημα μέλη του, διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα Πιστοποίησης, BCI.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης στην Επιχειρησιακή Συνέχεια της OTEAcademy απευθύνεται σε στελέχη ελληνικών και ξένων εταιρειών που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην Επιχειρησιακή Συνέχεια, τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών, την Αντιμετώπιση Καταστροφών, την Ασφάλεια, τη Λειτουργία και Συντήρηση.

O νέος κύκλος Πιστοποίησης BCI ξεκινάει στην OTEAcademy τον Σεπτέμβριο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v