Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wind: Εξετάζει την έκδοση ομολόγου

Βιβλίο προσφορών αναμένεται να ανοίξει την προσεχή Δευτέρα η εταιρεία τηλεπικοινωνιών για την έκδοση ομολόγου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το ομόλογο θα είναι ύψους περί τα 200 εκατ. ευρώ.

Wind: Εξετάζει την έκδοση ομολόγου

H Wind αναµένεται να ανοίξει βιβλίο προσφορών την προσεχή ∆ευτέρα για την έκδοση οµολόγου, όπως αναφέρει η Beta Securities στο εβδομαδιαίο report της. Η πρωτοβουλία της εταιρείας τηλεπικοινωνιών συνδέεται με τις τελευταίες κινήσεις όπως η διεκδίκηση του ψηφιακού μερίσματος, αλλά και με τη μάχη των τελευταίων μηνών για την Forthnet. Η Vodafone και η Wind προχώρησαν σε κοινή πρόταση για την απόκτηση της Forthnet, στην οποία κατέχουν ποσοστό κοντά στο 40%. Μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της δορυφορικής τηλεοπτικής πλατφόρμας Nova έχει ήδη καταθέσει ο ΟΤΕ

Η διοίκηση της εταιρείας υποστήριζε πρόσφατα πως συνεχίζει να επενδύει. Ειδικά στη σταθερή τηλεφωνία, η συνεχιζόμενη επέκταση του δικτύου της Wind "έχει αυξήσει την κάλυψη της εταιρείας σε 15 νέα σημεία ανά την Ελλάδα. Με επενδύσεις που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια τον τελευταίο χρόνο και που περιλαμβάνουν νέους κόμβους αλλά και νέα συστήματα υποστήριξης, η Wind έχει βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία χρήσης του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και Internet".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v