Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Algae Farms: Πάει πίσω η δημόσια προσφορά

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να προσδιοριστεί η διεξαγωγή της νέας δημόσιας προσφοράς. Τι λένε κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία.

Algae Farms: Πάει πίσω η δημόσια προσφορά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Algae Farms ανακοίνωσε σήμερα τη χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της Δημόσιας Προσφοράς μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (Η.ΒΙ.Π.) και παράλληλα, της διαδικασίας ένταξης στην ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η διοίκηση έλαβε υπόψη την ανάγκη πληρέστερης ενημέρωσης του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για την εγγραφή στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. 

Στο πλαίσιο της ανωτέρω απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ευχαριστεί θερμά το επενδυτικό κοινό για την ανταπόκριση που έδειξε στη διεξαγωγή της Δημόσιας Προσφοράς έως σήμερα και ενημερώνει ότι απελευθερώνονται, και επιστρέφονται άτοκα, δεσμευμένα χρήματα επενδυτών που έως σήμερα συμμετείχαν στη διαδικασία Δημόσιας Προσφοράς με βάση τη διαδικασία της ΗΒΙΠ και μέσω των μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό με ανακοίνωσή της, για τον προσδιορισμό της νέας περιόδου διεξαγωγής της Δημόσιας Προσφοράς το Σεπτέμβριο 2014.

Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία μιλώντας στο Euro2day.gr ανέφεραν ότι υπήρξε μεν επενδυτικό ενδιαφέρον ωστόσο δεν ήταν αρκετό για την άμεση κάλυψη της δημόσιας εγγραφής. Ετέθη στην εταιρεία το δίλλημα είτε της παράτασης της δημόσιας εγγραφής για δύο μέρες είτε της μετάθεσής της για τον προσεχή Σεπτέμβρη. Εκ των πραγμάτων η διοίκηση επέλεξε το δεύτερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v